Professionals

Versterken door te verbinden

Bij Projectkompassie zijn we altijd op zoek naar samenwerking met ervaren (project)professionals. Als het overdragen van kennis jou inspireert, dan is ‘PKP’ het netwerk om je aan te verbinden. Ons netwerk bestaat uit (young) professionals en organisaties uit verschillende sectoren door het hele land. Er is veel aandacht voor kennisdeling, co-creatie en het geven van richting aan ieders ondernemerschap.

Als lid van de ‘Vrienden van PKP’ bieden we je daarnaast verschillende kennissessies en workshops aan, afgestemd op jouw behoefte als professional. Denk hierbij aan thema’s als: het broodfonds, boekhouding, verzekeringen, acquisitie, coaching en andere interessante onderwerpen.

Kortom: samenkomen, verbinden en kennisdeling staat bij ons centraal. De vorm waarin we dat doen is flexibel en afhankelijk van een goede balans tussen wat je komt halen en brengen.

Ben jij in staat richting te geven? Heb je affiniteit met projectmanagement? Ben jij een natuurlijke (bege)leider die zich wil blijven ontwikkelen? Dan zijn we op zoek naar jou!

opdrachtgevers2

De Vrienden van PKP

Sluit je aan bij ons netwerk: de Vrienden van PKP. Als ‘vriend van PKP’ heb je de mogelijkheid om binnen de netwerkorganisatie gebruik te maken van elkaars kennis, kunde en ervaring. Je komt in contact met opdrachtgevers in het hele land, andere (zelfstandig) projectmanagers en -professionals en studenten en young professionals. Daarnaast kun je deelnemen aan verschillende interessante evenementen en bouw je mee aan de professionalisering van onze netwerkorganisatie. Binnenkort vind je hierover meer informatie.

Kompasdagen

Tijdens de Kompasdagen komen we met alle professionals bij elkaar om kennis te delen en om met elkaar, als een kompas, richting te geven aan elkaars toekomst en persoonlijke & professionele ontwikkeling. Actuele onderwerpen worden in wisselende samenstellingen met elkaar besproken, bijvoorbeeld workshops over acquisitie, coaching en het broodfonds. Ook is er tijdens deze dagen ruimte voor inbreng van cases uit het werkveld om met elkaar te sparren over oplossingen en werkwijzen. Los van kennisdelen zoeken we naar verbindingen tussen professionals, PKP of aangesloten bedrijven. Zo creëren we momenten om waarde toe te voegen aan elkaars netwerk. Wil je bij de eerstvolgende Kompasdag aanwezig zijn? Neem dan contact met ons op.

contact

Het Gilde-principe

Bij Projectkompassie zien we het belang van projectmanagement als vak. Samen met onze ervaren projectmanagers en professionals, dragen we bij aan een professionalisering op het gebied van projectmanagement bij onze opdrachtgevers. We doen dit door het gilde-principe van ‘leerling-gezel-meester: met jouw kennis en ervaring als (zelfstandig) projectprofessional coach en begeleid je de jonge PKP-generatie. Van leerling (student) klimmen ze op tot gezel (tijdens het young professionals programma) om vervolgens, net als jij, meester te worden in projectmanagement. Door deze manier van opleiden en samenwerken, vormen we een flexibele schil voor opdrachtgevers en voegen we waarde toe aan elk project of vraagstuk.

lees meer


Ervaringen van andere professionals

“Projectkompassie is een katalysator voor vernieuwing, verandering en persoonlijke ontwikkeling, voor mezelf en anderen. Ik ontmoet mensen en bedrijven en help hen door kennis en ervaring te delen en samen doelen te realiseren. Dat vind ik heerlijk en ik leer daarvan! Bovendien heb ik door PKP twee mooie opdrachten gekregen.”

Laurens Verhulst

laurensverhulst

“Projectkompassie bruist! Van de ideeën, het enthousiasme over projectmanagement en de synergie tussen de studenten en talenten en de professionals. Projectkompassie biedt een plek waar zonder barrières contact tussen generaties mogelijk is en je met elkaar meer inzicht krijgt in je talenten. Binnen deze omgeving deel ik heel graag mijn ervaring.”

Ron van der Plas

ron_testimonial2

“Bij Projectkompassie heb ik mij snel kunnen ontwikkelen tot een volwaardig professional. En mede dankzij Projectkompassie heb ik in 2011 de sprong genomen om zelfstandig te worden. Nu begeleid ik zelf ook nieuwe talenten, zodat ze net als ik een vliegende start kunnen maken.”

Jan van Enk

janvanenk

Blijf niet alleen zelfstandig!

Wil jij, als professional, graag je kennis en ervaring overdragen op enthousiaste, eigenwijze en leergierige studenten en young professionals? En wil jij, naast je reguliere werk, bijdragen aan de professionele ontwikkeling van een jonge en dynamische netwerkorganisatie?

Dan zijn we op zoek naar jou! We komen graag met je in contact.

Contact