Young professionals
  • Home
  • Young professionals

Projectmanagement, leiderschap & ondernemen

Op de arbeidsmarkt komt er steeds meer nadruk te liggen op projectmatig en flexibel werken.

Sterker nog, wij geloven dat projectmanagement de toekomst is. Enerzijds omdat mensen steeds beter hun eigen weg vinden binnen, maar ook buiten staande organisaties. Anderzijds omdat je door te werken op verschillende projecten steeds beter ontdekt wat je goed kunt en echt leuk vindt om te doen.

Het young professionals programma van Projectkompassie is bedoeld voor young professionals die uit willen groeien tot projectmanagers op topniveau.

In twee jaar word je opgeleid in projectmanagement en doe je tegelijkertijd praktische werkervaring op bij verschillende opdrachtgevers. Ook is er veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling en groei als (zelfstandig) professional.

Ontdek hoe jij een stevige (zelfstandig) professional kunt worden en kom een dag met ons meelopen!

youngprofessionals

Tweejarig programma

Gedurende twee jaar word je opgeleid in verschillende projectmanagementmethoden, waaronder IPMA D & C en PRINCE2 foundation & practitioner. We behandelen meerdere leiderschapsthema’s en je gaat theoretisch en praktisch aan de slag met ondernemerschap. Tijdens de maandelijkse bedrijfsschool doe je ervaring op met meerdere projectmanagementomgevingen. Daarnaast leer je omgaan met coaching door studenten te begeleiden en bouw je een basisnetwerk op met andere (young) professionals. Meer weten? Download hieronder de flyer!

Meer informatie

Werkervaring

Als young professional kom je in dienst bij Projectkompassie en ga je werken voor verschillende opdrachtgevers. Je komt terecht in verschillende projecten en functies, van projectsupport tot projectmanager. Daarbij vragen we ook om een stuk creativiteit en ondernemerschap van jouw kant. We laten je namelijk een grote rol spelen in het binnenhalen van je eigen projecten. Zo doe je meteen ervaring op met je eigen ondernemerschap en kun je de opdracht creëren die helemaal bij jou past. We vragen dus veel van je, maar je krijgt er ook veel voor terug.

Persoonlijke ontwikkeling

We hebben een fors programma voor je klaar staan. Daarom hebben we tijdens het young professionals programma ook aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling en je groei als (zelfstandig) professional. Je krijgt inhoudelijke begeleiding bij je opdrachten van een professional uit het netwerk van Projectkompassie. Daarnaast kijken we met Life Track ook naar wie je bent als persoon en dagen we je uit om je te ontwikkelen tot een stevige professional.

Meer informatie


Ervaringen van andere young professionals

“Ik heb dit young professionals programma gekozen omdat het vooral gericht is op wat jij wilt, waar jíj warm van wordt. En naast het ontdekken van je passies doe je ook nog brede ervaring op in projectmanagement. Ik vind dat een hele mooie combinatie en zou het veel andere young professionals aanraden!”

Nadine Hofte

nadinehofte

“Het aansturen van mensen en ze daarbij in hun kracht zetten is mijn motto. Dit staat ook bij Projectkompassie centraal. Het young professionals programma geeft mij de bouwstenen om mijzelf op deze wijze te ontwikkelen. Ik vind het heel leerzaam om dit samen met anderen te kunnen ervaren!”

Daan Jegen

daanjegen

“Voor mij is Projectkompassie een leuke club individuen die een gemeenschappelijk doel hebben: hun carrière en persoonlijke groei naar het volgende level tillen. Hieraan meedoen zie ik als een leerzame tijd die mij dichter in de buurt brengt van het realiseren van mijn wensen voor de toekomst.”

Marcel van Nistelrooij

marcelvannistelrooij

Iets voor jou?

Wat Projectkompassie onderscheidt van andere organisaties, is de persoonlijke begeleiding en de ruimte om ambitieus te zijn. We vragen je nèt dat beetje extra te geven om, naast gezamenlijke resultaten, vooral het beste uit jezelf te halen. We stimuleren dit door je te laten ontdekken waar je goed in bent, waar je passie ligt en wat je daarmee wilt doen.

Het young professionals programma is voor HBO’ers en academici in (technische) bedrijfskunde, ICT of met een economische/commerciële achtergrond. Je hebt maximaal 3 jaar werkervaring en affiniteit met projectmatig en zelfstandig werken. Daarnaast ben je:

  • Ondernemend.
  • Initiatiefrijk.
  • Creatief denken in termen van oplossingen.
  • Zelforganiserend. Dat wil zeggen dat je zelf heel goed kan bedenken welke werkvorm en verdeling privé/zakelijk het beste bij je past.
  • Een optimist. Je ziet kansen en mogelijkheden voor je zelf en de organisatie.

Herken jij jezelf in dit profiel? En ben je toe aan een volgende stap of nieuwe uitdaging? Meld je dan nu aan.

Solliciteer direct