Samen leren en ontwikkelen op het gebied van projectmanagement en persoonlijke ontwikkeling.

Praktijk

Je leert het best in de praktijk. Daarom creëren we een omgeving waarin alle onderwerpen ook toegepast kunnen worden. Dit doen we door opdrachten in groepen en leuke oefeningen op de PKP-dagen.

Jong en oud

Je bent nooit te jong en nooit te oud om te leren en te delen, dus we vormen een community van studenten, young professionals, professionals en bedrijven die elkaar en zichzelf iets te bieden hebben.

“Being in your element helps you defining who you really are.”

Ben jij er klaar voor?

;

Honours program

Wil je graag leren? Wil je ontdekken wat jouw talenten zijn en in welke omgeving jij het beste presteert? Ben je op zoek naar je passie of heb je hem al gevonden? En ben je nog aan het studeren? Als je deze vragen met ‘ja’ kunt beantwoorden is het Honours Program Natural Leadership iets voor jou!

Traineeship

Projectmanagement, leiderschap, ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling staan centraal tijdens ons traineeship. Je leert jezelf nóg beter kennen en je ontwikkelt je verder op professioneel vlak door bij verschillende opdrachtgevers met projecten aan de slag te gaan.

Trainingen

Samen leren en ontwikkelen, als mens binnen het bedrijf en als organisatie samen met medewerkers. Onze (in-company) opleidingen en trainingen in Projectmanagement hebben beide elementen in zich. Niet alleen het “wat” staat centraal, maar vooral ook het “hoe en met wie”. En altijd passend gemaakt in lijn met de missie en visie van het bedrijf.

Trainingen

Wij zeggen niet voor niets: your project, our challenge. Ons netwerk bestaat uit diverse mensen die allemaal op hun eigen manier bijdrage willen hebben. De wereld een beetje beter willen maken. En daarvoor heb je elkaar nodig. PKP is de verbinder tussen mensen en ideeën, tussen mogelijkheden en realisatie. Wij bieden een platform voor samenwerking.

Opdrachtgevers

Bij Projectkompassie zien we het belang van projectmanagement als vak. Met de kennis en expertise van onze (zelfstandig) professionals en de creativiteit en drive van onze young professionals en studenten, voegen wij waarde toe aan elk project of vraagstuk en vormen we een flexibele schil voor jou als opdrachtgever.