Waarde toevoegen aan projecten

Bij Projectkompassie zien we het belang van projectmanagement als vak. Met de kennis en expertise van onze (zelfstandig) professionals en de frisse blik van onze young professionals en studenten, voegen wij waarde toe aan elk project of vraagstuk en vormen we een flexibele schil voor bedrijven en projecten in de regio. Wij verbinden ons graag aan projecten die van waarde zijn voor een gebied, die ervoor zorgen dat de mensen met elkaar samen sturing kunnen geven aan hun eigen leefomgeving. Of dat nou een straat, een dorp of drie gezamenlijke provincies zijn: vanuit ons netwerk dragen wij bij aan versterking vanuit de burgers en ondernemers in een gebied.

Met de opdracht als uitgangspunt, matchen we onze (young) professionals op basis van de juiste competenties, kennis en vaardigheden. Vervolgens kunnen we samen met jou direct aan de slag om de scope en tijd van het project helder te krijgen. Ook organisaties die zich verder willen ontwikkelen op het gebied van projectmanagement ondersteunen wij. Dit doen we door middel van trainingen en begeleiding bij lopende projecten.

Flexibele schil projectmanagement

 

Met ons netwerk van studenten, young professionals en professionals die kennis hebben van projectmanagement kunnen wij een waardevolle bijdrage leveren aan het realiseren van projecten. Gezamenlijk zorgen wij voor een flexibele schil rondom elk project. Zo zorgen wij ervoor dat ieders talent wordt benut, er van en aan elkaar geleerd kan worden en de klus binnen geld, tijd, scope en kwaliteit geklaard is. Benieuwd naar welke projecten we zoal hebben gedaan?

Projectmanagement ontwikkelen

Met onze jarenlange ervaring kunnen project- portfolio- en programmamanagement naar een hoger level brengen binnen organisaties. Door middel van coaching, (persoonlijke) begeleiding en/of training kunnen wij zorgen voor een beter overzicht van projecten waardoor resources optimaal ingezet kunnen worden. Dit leidt tot een grotere haalbaarheid van projecten.