Jezelf verder ontwikkelen het traineeship.

Projectmanagement, leiderschap, ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling staan centraal tijdens ons traineeship. Je leert organisaties kennen en ervaart in welke omgeving jij het meest tot je recht komt.

Via de Transitieschool ontwikkel je je als je van waarde wilt zijn voor de (oprichting van) gebiedscoöperaties. Deze school is een samenwerking van Aeres, Ecoschools en Projectkompassie. Op verschillende momenten zoeken we aansluiting bij elkaar. We volgen modules bij elkaar of nemen deel aan elkaars workshops. Onze netwerken zijn met elkaar verweven.

Het traineeship is een 2-jarig young professionals programma van PKP. In deze periode ga je bij verschillende opdrachtgevers aan de slag met projecten waarmee jij jouw vaardigheden kunt ontwikkelen. Minstens zo belangrijk is de vrijdag waar je met andere young professionals, studenten en professionals aan de slag gaat met je eigen ontwikkeling.

Werkervaring

Als young professional kom je in dienst bij Projectkompassie en ga je werken voor verschillende opdrachtgevers. Je komt terecht in verschillende projecten en functies, van projectsupport tot projectmanager. Daarbij vragen we ook om een stuk creativiteit en ondernemerschap van jouw kant. We laten je namelijk een grote rol spelen in het binnenhalen van je eigen projecten. Zo doe je meteen ervaring op met je eigen ondernemerschap en kun je de opdracht creëren die helemaal bij jou past.

Voor wie?

Het traineeship van PKP is voor iedereen met een recent afgeronde HBO of WO opleiding, ongeacht de studierichting. We werken graag samen met ambitieuze jongeren die de uitdaging aan willen gaan om zichzelf verder te ontwikkelen op het gebied van projectmanagement.

Voel je je aangesproken en wil je meer weten? Lees dan meer over wie wij zijn of neem contact met ons op!

“Being in your element helps you defining who you really are.”

Ben jij er klaar voor?

;

WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR JOU!

We zijn per direct op zoek naar young professionals die graag aan de slag willen!

Projectmanagement en persoonlijke ontwikkeling

Projectmanagement neemt een belangrijke plek in, in elke organisatie.
Hoe werkt dat? Hoe werkt dat voor jou? Hoe werk jij? In ons traineeship rondom projectmanagement en persoonlijke ontwikkeling leer je hier alles over! Dus ben jij pas afgestudeerd en wil je op korte termijn aan de slag?