KRACHTEN BUNDELEN IN HET GEBIED 

Wij geloven dat het mogelijk is om zowel ecologisch, economisch als sociaal de wereld in balans te brengen. Er is genoeg en voor iedereen is plek. Gezondheid en veiligheid, circulariteit en inclusiviteit is in elk gebied mogelijk, nee: noodzakelijk. En de mensen en lokale bedrijven in elk gebied weten wat er nodig is voor hun omgeving. Deze kennis bundelen wij in gebiedscoöperaties, ondersteund door de omgevingswet en het Europa van de Regio’s en in samenwerking met De Coöperatieve Samenleving.

In samenwerking met Aeres en Ecoschool verzorgen wij de opleidingen en   begeleiding voor de change agents, mediators en umpires in het programma   ’Het gebied is de k(l)as’ en brengen wij mensen en organisaties bij elkaar   die samen van waarde willen zijn voor hun regio.

 

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim.