Organisatie ontwikkeling is persoonlijke ontwikkeling. En vice versa

Samen leren en ontwikkelen, als mens binnen het bedrijf en als organisatie samen met medewerkers. Onze (in-company) opleidingen en trainingen Projectmanagement hebben beide elementen in zich. Niet alleen het “wat” staat centraal, maar vooral ook het “hoe en met wie”. En altijd passend in lijn met uw missie en visie. 

Als mensen zich ontwikkelen, heeft dat invloed op de directe omgevingsontwikkeling. Wie ben jij in relatie tot jouw leefomgeving? Wat speelt er echt om je heen en hoe benut je jouw invloed hierop? Onze   opleiding ‘Natural Leadership’ herstelt de verbinding tussen jouw natuur en de natuur waar jij onderdeel van bent (ecologie, sociale cohesie en economie).

PERSOONLIJKE ONTWIKKELING IS OMGEVINGSONTWIKKELING EN VICE VERSA

Wil je zelf meer leren, vanuit je werk of uit eigen interesse op het vlak van projectmanagement of persoonlijke ontwikkeling? Volg dan een aantal dagen van ons traineeship!

Elke tweede en vierde vrijdag van de maand werken we aan kennis rondom projectmanagement en het ontwikkelen van (IPMA-)competenties. In overleg met jou bepalen we welke dagen interessant zijn om met ons mee te doen.