Kom je ook langs?

Bij PKP zijn we altijd bezig en staan er vaak leuke dingen op de planning. Is je interesse gewekt en wil je ook graag een keer langskomen of wil je meer weten over wat we doen? Lees dan vooral verder of neem contact op!

Als je ons volgt op Facebook en LinkedIn blijf je altijd op de hoogte.
Intakes nieuwe studenten

Intakes nieuwe studenten

Vanaf 29 mei tot begin juni gaan we in gesprek met potentiële nieuwe PKP studenten! We hopen weer op studenten die met hun frisse blik en eigenwijze houding een bijdrage kunnen leveren binnen PKP en binnen hun zelf.

Eindgesprekken 1e en 2e jaars

Eindgesprekken 1e en 2e jaars

Begin juni zijn er een aantal dagen waarin de eerste- en tweedejaars een individueel gesprek hebben waarin hun groei van het afgelopen jaar besproken wordt en er wordt terug gekeken naar de toepassing van projectmanagement in de projecten.

Examens en eindpresentaties

Examens en eindpresentaties

In de ochtend hebben de 1e jaars studenten hun Prince2 Examen. De afstudeerders binnen PKP hebben deze middag hun eindpresentatie. Iedereen is van harte welkom om deze feestelijke en inspirerende middag bij te wonen!

PKP-dag: Friends & Family day!

PKP-dag: Friends & Family day!

Vaak is het aan vrienden en familie moeilijk om uit te leggen wat PKP precies is en wat je daar precies doet/leuk aan vindt. Daarom organiseren we deze dag om kennis te maken met PKP. We vertellen wie we zijn en laten ze ervaren wat we doen.

Startweekend 2018

Startweekend 2018

Een mooi weekend om elkaar en jezelf net weer een beetje beter te leren kennen. Sommige omschrijven dit weekend als een open dag in kwadraat. Dat moet wat beloven 😉