Opdrachtgevers
  • Home
  • Opdrachtgevers

Waarde toevoegen aan projecten

Bij Projectkompassie zien we het belang van projectmanagement als vak. Met de kennis en expertise van onze (zelfstandig) professionals en de creativiteit en drive van onze young professionals, voegen wij waarde toe aan elk project of vraagstuk en vormen we een flexibele schil voor u als opdrachtgever.

Met de opdracht als uitgangspunt, matchen we onze (young) professionals op basis van de juiste competenties, kennis en vaardigheden. Vervolgens kunnen we samen met u direct aan de slag om de scope en tijd van uw project helder te krijgen.

U kunt bij ons terecht voor vragen en opdrachten op het gebied van: projectmanagement en –ondersteuning, procesbegeleiding, advies en coaching.

Benieuwd naar welke projecten we al hebben afgerond? Neem dan een kijkje op onze Projecten pagina.

Bent u op zoek naar goed opgeleide, flexibele en enthousiaste projectmanagers of -medewerkers? Voor elk project of vraagstuk bieden we oplossingen op maat.

professionals

Flexibele inzet projectmanagers en -medewerkers

Als u als opdrachtgever mensen nodig heeft die kwaliteit leveren, snel inzetbaar zijn en tegelijkertijd passen bij uw bedrijf, biedt Projectkompassie oplossingen op maat. We hebben een uitgebreid netwerk aan (zelfstandig) projectmanagers die hun strepen in het bedrijfsleven hebben verdiend. Samen met deze ervaren professionals, onze studenten en young professionals, vormen we een flexibele schil rondom elk project. Zo zorgen we ervoor dat onze inzet ‘klopt’. En met kloppen bedoelen wij: de inzet van iemand die met uw bedrijf matcht en de kwaliteiten heeft die nodig zijn om de klus te klaren. Benieuwd welke projecten we al hebben afgerond? Neem dan een kijkje bij ‘Projecten’.

projecten

Bedrijfsschool

Eén keer per maand gaan we met onze young- en ervaren professionals op bezoek bij uiteenlopende organisaties. Tijdens deze dagen snijdt het mes aan twee kanten: uw organisatie krijgt vrijblijvend advies op het gebied van project- portfolio- of programmamanagement en wij leren verschillende (project)omgevingen kennen. In de ochtend behandelen we uw vraagstuk en verdiepen we ons in het werkveld van uw organisatie. ’s Middags gaan we gezamenlijk aan de slag met uw casus. Door de frisse kijk van onze young professionals te combineren met de kennis en expertise van onze ervaren professionals, krijgt u vanuit verschillende invalshoeken oplossingen aangereikt. Vindt de volgende Bedrijfsschool bij uw organisatie plaats? Neem vrijblijvend contact op en informeer naar de mogelijkheden.

contact

Cursussen projectmanagement

Werkt uw organisatie met projecten maar spreekt niet iedereen dezelfde taal? Speciaal voor bedrijven die op gebied van projectmanagement of persoonlijke ontwikkeling door echte professionals getraind willen worden, biedt Projectkompassie cursussen en trainingen (ook in-company) aan. Opleiding en begeleiding is mogelijk op ieder niveau binnen uw organisatie en verzorgen wij samen met onze partner De Projectacademie. Of het nu gaat om competentiegericht leren of harde kennis over de verschillende projectmanagementmethoden; in een persoonlijk gesprek bepalen we de specifieke behoefte en creëren we een opleidingsprogramma op maat.

lees meer


Ervaringen van andere bedrijven

“Voor onze klanten zoeken wij regelmatig jonge, enthousiaste projectprofessionals voor diverse functies. Wat mij aanspreekt bij de professionals van Projectkompassie is de passie voor het vak Projectmanagement, de kennis van methodieken en competenties (PRINCE2, IPMA), een no-nonsense mentaliteit, hard werken, kritisch zijn en goed kunnen adviseren, begeleiden en ondersteunen. Dat mijn klanten er ook blij mee zijn blijkt wel uit de vervolgopdrachten!”

René Bosschers, accountmanager Promista

promista

“Jaarlijks zetten wij een aantal studenten en young professionals in om te ondersteunen in ons projectenportfolio. Ze zijn enthousiast, leergierig en kunnen snel op complexe taken worden ingezet. Op basis van goede en heldere afspraken, waardoor iedereen weet wat er van hem verwacht wordt, werkt Saxion met veel plezier samen met Projectkompassie. Vanuit dit oogpunt kunnen wij de samenwerking met PKP iedereen aanraden.”

Irene van Wulfften Palthe, Project portfoliomanager Saxion

saxion2

Lees hier binnenkort meer ervaringen van onze opdrachtgevers!

Samenwerking

Heeft uw organisatie:

  • goede projectsupport of een inspirerende projectmanager nodig?
  • behoefte aan kennis en training op het gebied van projectmanagement?
  • een vraagstuk op de plank liggen die we tijdens een Bedrijfsschool kunnen aanpakken

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact