Henk Willem Tiktak

Onze oprichter: een nuchtere, direct communicerende noorderling met passie voor mensen, verbinden en ondernemen. Als commerciële idealist steeds bezig de wereld te verbeteren: locale economie en het MKB versterken, met blockchain de verdeling in ketens zichtbaar maken en jonge mensen in hun element brengen. Met een grote liefde voor de natuur, bergen en ploeteren in de modder. Kom naar mij als je netwerk zoekt, wilde ideeën wilt uitwerken of wilt filosoferen over hoe het allemaal beter kan. Mag met een biertje erbij.

Kom in contact met Henk Willem via LinkedIn

Babette te Winkel

Coördinator van het young professionals programma en spin in het web bij PKP. Vanuit een verleden als manager bij grote bedrijven nu het ondernemerschap aan het omarmen. Ik zie snel waar mensen goed in zijn, kan anderen helpen hun weg te vinden en bij het verwoorden van hun kwaliteiten en eigenheid. Ik ben een mensgericht, geef ruimte om te spelen en te falen en motiveer je om te leren.

Kom in contact met Babette via LinkedIn of bel haar op +31 6 45971803

Anne Visscher

Via via ben ik Porjectkompassie ingerold. Er was een plek vrij waarvan gedacht werd dat dit perfect bij mij paste, en niets is minder waar! PKP is een organisatie die uniek is en waar ik mij thuis voel. Samen met gedreven mensen staan we elke dag weer voor een mooie zoektocht, een leven met passie en het samen ontwikkelen en groeien. Projectkompassie is meer dan een bedrijf. Het is een grote familie voor ieder die betrokken is bij PKP. Ik focus mij voornamelijk op de studenten die het Honours Program volgen: de talenten. Het is waardevol om hen uit het schoolse concept te halen en ze een andere manier van leren te laten ontdekken.

Wij geven de studenten geen kaart waarin staat welke route ze moeten lopen. We bieden hulpstukken aan en stellen vragen waardoor ze onderzoeken waar ze staan en wat ze willen. We geven ze een andere blik mee op de huidige maatschappij. Dit seizoen zijn we van start gegaan met het honours programma in een nieuw jasje. Het was ontzettend leuk om een vernieuwend programma te maken passend bij PKP. Het her-ontwikkelen van het programma is voor mij als Opleidingskundige in wording een ontzettende leuke uitdaging geweest. Naast mijn fijne leven hier ben ik ook een leven aan het opbouwen in Frankrijk. Met een huisje daar en werk hier ben ik in beide landen veel actief. Dit maakt alles leuk en uitdagend. En niet geheel onbelangrijk: ik volg mijn passie!

Kom in contact met Anne via LinkedIn

Linda Custers

Mijn naam is Linda Custers; een coach van nature met beide benen op de grond. Ik mag mezelf eigen baas noemen bij ‘Intuïtief Inzicht’. Ik zie de wereld als een grote paradox waarvan beide zijden waarde hebben. Structuur en chaos, gevoel en ratio, wetenschap en spiritualiteit; we hebben ze allemaal nodig. Ik hou enorm van hoe de wereld werkt. Als je jouw chaos kant onderdrukt met allerlei geforceerde structuren, dan blijft chaos je tegenwerken. Als je die kant van jezelf omarmt, vind je structuur in je chaos en komt je creativiteit los. Dat is een voorbeeld van waar ik mensen bij kan ondersteunen met allerlei praktische hulpmiddelen.

Ik heb daarom brede kennis en ervaring; van projectmanagement, coaching en consultancy tot emotie analyse, hoogbegaafdheid en hooggevoeligheid, zelf hypnose en Chinese geneeskunde. Bij Projectkompassie ben ik er een van het eerste uur. Ik was mede ontwikkelaar bij het ontstaan en een paar jaar de coördinator van het talentprogramma. Nu ben ik trainer, talentcoördinator en bestuurslid. Projectkompassie is voor mij familiegevoel, inspireren en geïnspireerd worden. Dat blijft leuk!

Kom in contact met Linda via haar bedrijf  Intuïtief Inzichtof via LinkedIn

Jerry Verhoeff

Mijn naam is Jerry Verhoeff, getrouwd met Ineke we hebben een dochter in Rotterdam en een zoon in Amsterdam. Binnen PKP heb ik de eer om een aantal studenten te mogen begeleiden in hun ontwikkeling. Iets waar ik veel plezier aan beleef en wat eigenlijk de rode draad is in mijn leven. Daarnaast doe ik actief mee en probeer met mijn kennis en ervaring een bijdrage te leveren in de breedste zin van het woord. Deze omgeving geeft me energie en inspiratie met ruimte voor humor.

Het grootste deel van mijn werkzame leven heb ik gewerkt bij Digital, later Compaq en daarna HP. In deze 27 jaar heb ik veel geleerd, trainingen gehad en gegeven, business opgezet en projecten gedaan op heel breed gebied. Zowel lokaal als internationaal. Vanaf 2000 ben ik als zelfstandige begonnen en hier is het avontuur verder gegaan met ups en downs. Dit gaat van het produceren van dierenoormerken tot lesgeven. Op dit moment ben ik actief voor het NCOI als EVC assessor, voorzitter Wijkplatform, mediator, leider van werkgroep duurzaamheid, coach/loopbaan begeleider en ik neem verbouw klussen aan in Nederland en daar buiten.

Kom in contact met Jerry via zijn bedrijf LB-Begeleiding of via LinkedIn

Enthousiast geworden?

Wij staan altijd open voor nieuwe contacten! Neem gerust contact met ons op en laten we onder het genot van een kopje koffie een goed gesprek hebben. Iedereen in ons netwerk draagt graag wat bij aan PKP. Benieuwd hoe jij kan bedragen?