LOC7000

Functie: Inventory manager

Over LOC7000: Al meer dan dertig jaar organiseert LOC7000 grootschalige evenementen. Dit doen ze met een team van enthousiaste ervaren mensen. Het organiseren van evenementen is een onderdeel van hun DNA. Deze gedrevenheid is wat LOC7000 uniek maakt. Of het nu gaat om de organisatie van een grootschalig concert, een lifestyle festival als Lowlands, North Sea Jazz of de Libelle Zomerweek; het doel is altijd om een evenement, in nauwe samenwerking met de opdrachtgever, zo optimaal mogelijk neer te zetten.

De opdracht(en): LOC7000 heeft voornamelijk in de zomerperiode veel grootschalige evenementen. Op deze evenementen is LOC7000 verantwoordelijk voor de bevoorrading en kwaliteit van alle dranken. Projectkompassie ondersteunt LOC7000 hierbij met een inventory manager. Deze inventory manager is verantwoordelijk voor de drankvoorraad op festivals. Dankzij de inventory manager heeft LOC7000 inzicht in het drank verbruik op festivals en krijgen bezoekers onder de juiste condities hun drankjes. Dit maakt de beleving van het evenement van een kwalitatief hoogwaardig niveau.

Ben jij een nieuwe opdrachtgever?

Bij Projectkompassie zien we het belang van projectmanagement als vak. Met de kennis en expertise van onze (zelfstandig) professionals en de creativiteit en drive van onze young professionals en studenten, voegen wij waarde toe aan elk project of vraagstuk en vormen we een flexibele schil voor jou als opdrachtgever.