Saxion Hogescholen

Functie: Projectsupport

Over Hogeschool Saxion: Saxion is een hogeschool voor het hoger beroepsonderwijs (hbo). In Apeldoorn, Deventer, Enschede en Hengelo studeren ruim 26.000 studenten. Saxion biedt zeer uiteenlopende opleidingen en een groot aantal bijzondere afstudeerrichtingen of specialisaties, zowel nationaal als internationaal. Meer informatie.

De opdracht: De afdeling procesmanagement helpt om de (operationele) prestaties van en bij Saxion te verbeteren. Specifieke aandacht voor de manier waarop processen zijn geregeld, vormen een belangrijke sleutel tot het verbeteren van deze prestaties. Een van de projecten waar nu specifieke aandacht voor is, is het ‘roosteren en toetsen in één keer goed’. Dit houd in dat de processen met betrekking tot de les- en toetsroosters geoptimaliseerd moeten worden. De project- en in dit geval de procesmanager zorgt er samen met de betrokken partijen voor dat verbeterplannen worden uitgevoerd en bijgesteld. Omdat de projectmanager zich vooral moet richten op de belangrijke zaken en ondersteuning in het proces waar nodig, heeft Projectkompassie iemand voor de projectsupport ingezet. Zij functioneert als sparringpartner van de projectmanager, ondersteunt en bewaakt het proces en onderhoudt de pricipal toolbox – het online systeem waarin de vorderingen van het project worden bijgehouden. Éen tot anderhalve dag per week is de projectsupportmedewerker van Projectkompassie op het Saxion werkzaam.

Ben jij een nieuwe opdrachtgever?

Bij Projectkompassie zien we het belang van projectmanagement als vak. Met de kennis en expertise van onze (zelfstandig) professionals en de creativiteit en drive van onze young professionals en studenten, voegen wij waarde toe aan elk project of vraagstuk en vormen we een flexibele schil voor jou als opdrachtgever.