We zijn in beweging, als PKP zijnde en het verhaal van ons krijgt een volgend hoofdstuk. Wij vragen zelf altijd: “De wereld verandert, hoe verander jij mee?” En dat geldt ook voor onze eigen organisatie en het netwerk waarmee we werken.

Daarom bouwen we de komende tijd aan andere teksten voor onze site, die tot uitdrukking brengen wat onze eigen ontwikkeling is. Om een tipje van de sluier op te lichten: in 2021 wordt de Omgevingswet echt van kracht en dat biedt ons als ondernemer en iedereen om ons heen de mogelijkheid om invloed te hebben binnen hun eigen leefomgeving. Vaag? Nou, dat gaan wij heel concreet maken!

Wij geloven dat het mogelijk is om zowel ecologisch, economisch als sociaal de wereld in balans te brengen. Er is genoeg en voor iedereen is plek. Gezondheid en veiligheid, circulariteit en inclusiviteit is in elk gebied mogelijk, nee: noodzakelijk. En de mensen en lokale bedrijven in elk gebied weten wat er nodig is voor hun omgeving. Deze kennis bundelen wij in gebiedscoöperaties, ondersteund door de Omgevingswet en het Europa van de Regio’s en in samenwerking met De Coöperatieve Samenleving.

Bij Projectkompassie zien we het belang van projectmanagement als vak. Met de kennis en expertise van onze (zelfstandig) professionals en de frisse blik van onze young professionals en studenten, voegen wij waarde toe aan elk project of vraagstuk en vormen we een flexibele schil voor bedrijven en projecten in de regio. Wij verbinden ons niet alleen aan projecten binnen organisaties, maar nu ook aan projecten die van waarde zijn voor een gebied, die ervoor zorgen dat de mensen met elkaar samen sturing kunnen geven aan hun eigen leefomgeving. Of dat nou een straat, een dorp of drie gezamenlijke provincies zijn: vanuit ons netwerk dragen wij bij aan versterking vanuit de burgers en ondernemers in een gebied.

Projectkompassie blijft de leeromgeving voor Projectmanagement. We voegen hieraan toe dat we dat we dit ook gaan toepassen in de regio, voor gebieden en binnen Nederland. Portfoliomanagement over een gebied, wij geloven dat dat gaat de komende jaren veel waarde zal toevoegen!