Hoi, ik ben Maartje, Young Professional bij PKP sinds 1 maart. Sindsdien heb ik de eerste maanden meegelopen met Henk Willem en ben ik in de korte voedselketen gedoken. Daar heb ik gezien hoe de nieuwe omgevingswet een echte “game-changer” is. Verder ben ik me, net als iedereen bij pkp, aan het ontwikkelen op persoonlijk en projectmanagement vlak 😉. Ook ben ik aan het kijken hoe ik me kan ontwikkelen als ondernemer. Momenteel ben ik op zoek naar een opdracht voor 3-4 dagen in de week, bijvoorbeeld als projectsupport!

Zolang ik me kan herinneren is het mijn passie om bij te dragen aan een vreedzamere wereld. Toen ik de wereld beter leerde begrijpen kwam het verduurzamen van onze maatschappij daarbij. Bij ProjectKompassie en de Coöperatieve Samenleving heb ik de sleutel gevonden om deze uitdagingen aan te pakken. Nu is het mijn passie om mensen te helpen henzelf en de wereld om hen heen beter te begrijpen en te accepteren, zodat ze vanuit hun kracht op hun manier bij kunnen dragen aan een betere wereld. Dit doe ik bijvoorbeeld graag door samen te werken aan boeiende projecten en het geven van trainingen en coaching. Hiervoor ben ik ook bezig om Chaingemakers op te zetten met Tom Huiskes. Wij willen de mogelijkheid creëren voor jongeren die waarde willen toevoegen aan de maatschappij om zich te verbinden met professionals in lopende projecten, zodat ze kunnen leren en ervaring op kunnen doen.

Verder hou ik ervan me te verdiepen in complexe uitdagingen, en zie samenhang, waar anderen chaos zien. Door mijn creativiteit kan ik deze inzichten vertalen in begrijpelijke taal en beelden, waardoor ik mensen kan inspireren om nieuwe mogelijkheden te zien. Ik krijg vooral veel energie van samenwerken in een enthousiast team. In het team breng ik vrolijkheid, verbinding, begrip en nieuwe inzichten en ideeën. Het liefst ben ik op de hoogte van alles wat er gebeurt, hou ik overzicht en ondersteun ik daar waar dat nodig is. Verder ben ik nieuwsgierig, leer ik snel en ben ik een doorzetter.

Favoriete quote: Never doubt that a small group of thoughtful, committed citizens can change the world. Indeed, it’s the only thing that ever has. – Margaret Mead