Wat wil je later worden? Welke rol, welke taak, welke functie, wat voor werk? Hoe vaak heeft iemand jou deze vraag al gesteld en hoe vaak heb je hem jezelf gesteld? Vast heel vaak, ik in ieder geval wel. Ik kon er nooit goed op antwoorden, ik vind heel veel dingen leuk en ik moet er vooral niet aan denken mijn hele leven hetzelfde te doen. Heel wat uren van mijn leven heb ik gespendeerd aan nadenken over wat ik wilde worden. Tot ik afgelopen mei, onder de Siciliaanse zon, besloot te stoppen met nadenken. Ik besloot gewoon ‘te zijn’. Me te laten leiden door mijn gevoel in plaats van alles in mijn hoofd te bedenken. Er ging een knop om en vanaf het eerste moment voelde ik me vrijer, meer ontspannen.

Een paar weken hield ik het vol om niet te proberen de toekomst te plannen. Tot het van binnenuit begon te kriebelen en ik voelde dat ik dichter bij de kern kwam dan ik ooit geweest was. Langzaam begon ik weer te denken, maar dit keer bleven mijn gedachten in contact met mijn gevoel. Nu, drie maanden later, weet ik wat mijn missie is. Een missie waar mijn kwaliteiten, mijn waarden en mijn energie bij elkaar komen. Mijn missie is:

Ondernemers helpen een financieel gezond en gelukkig leven te leiden, vanuit de kern van hun bestaan.

Door vanuit liefde, vrijheid en duurzaamheid inzicht te geven, te ondersteunen en toekomstgericht mee te denken, wil ik ondernemers helpen. Hoe ik deze missie precies ga waarmaken, is nog even een verrassing 😉.

Weet jij al wie je bent? Heb jij ook een missie waar je de wereld, hoe groot of hoe klein ook, mee wil helpen? Ik ben benieuwd! En als je hulp nodig hebt om je missie te vinden… PKP helpt je graag!