Ons traineeship wordt steeds meer opgemerkt. De laatste weken hebben we gesprekken gevoerd met verschillende jonge mensen die op zoek zijn naar de plek waar ze van waarde kunnen zijn. Ambitieuze young professional; leergierig, onderzoekend, nieuwsgierig. Wat zou ik graag voor al deze yp’s gave opdrachten willen realiseren! Niet alleen omdat ze dan op een mooie plek veel kunnen leren, maar ook omdat ik geloof dat bedrijven van deze jongeren kunnen leren.

Ik ben dus veel contact aan het leggen met diverse bedrijven. Bedrijven die mooie dingen willen doen, die wat willen toevoegen. Niet voor het belang van de aandeelhouders, maar voor het belang van hun klanten en hun leefomgeving. Bedrijven die willen leren van en aan jongeren. Waar mensen werken die zowel mentor als leerling willen zijn. Wat zouden we mooie dingen kunnen realiseren als we via ons traineeship samen met bedrijven deze ambitieuze young professionals kunnen laten zien waar hun kwaliteiten samenvallen met hun passies.

Denk je mee met ons? We zoeken nog mooie opdrachten voor Marith, Marjolein, Nardo, Ruud en Floor! Ik heb nog ruimte in mijn agenda om in gesprek te gaan… Dus, koffie?

Babette te Winkel


+31 6 45971803