Wat hebben we dit studiejaar geweldig afgesloten! Op de Friends & Family-day waren vaders, moeders, zussen, zoontjes en oma’s, echtgenoten, collega’s, vrienden en vriendinnen. Bijzonder om samen met zo’n diverse groep de hoogtepunten van dit jaar opnieuw te beleven. Niet alleen voor ons, bekende PKP-ers, was het een mooie dag. Onze gasten vonden het gaaf om eens een kijkje te nemen in de wereld waarover ze geregeld verhalen hoorden. Dan gaat het leven en snap je opeens wat je zoon of dochter bij PKP doet.

We hebben genoten van het verhaal van Ralph, over een duurzaamheiddoerak en een tofu-trut en van het verhaal van Henk Willem over het waarmaken van je passie. Geweldig om te zien hoe moeilijk het is om in stilte samen te werken tijdens de lego-game en fijn om in stilte even te mogen schrijven vanuit je eerste ingeving. Marloes nam ons mee in haar workshop over het vinden van je passie, jouw eigen “why”. We weten meer over taboes dankzij Lisa en zijn uit onze comfort zone gegaan bij Jesper.

Een enorm gevarieerd programma, met hilarische sketches en een gezellige afsluitende barbecue en borrel! Ik denk dat er een nieuwe traditie geboren is en dat we elk jaar afsluiten op deze manier vanaf nu. Zullen we het dan op zaterdag doen?