Ik ben Kai en PKP-er sinds maart 2018 als Young professional aangesloten bij PKP. Ik reflecteer graag op situaties, ben op zoek naar mijn passie, houd van zelfontwikkeling, afwisseling en teamwork. Al deze elementen zijn als een perfecte cocktail gemixt in het programma van PKP waar projectmanagement en persoonlijke ontwikkeling centraal staan.

De wereld van projectmanagement is een wonderlijke én leerzame omgeving, welke ik nu ervaar bij een opdracht op Saxion Hogescholen. Alle opgedane ervaringen kan ik op vrijdag tijdens PKP-dagen terugkoppelen aan de professionals. Wat zie ik? Wat voel ik? Waar kan ik van leren én hoe kan ik mijn kwaliteiten inzetten? Op deze manier kan ik vraagstukken voorleggen die ik in de praktijk tegenkom, waardoor ik mijzelf weer verder kan ontwikkelen.

PKP voelt als een familie met gedreven en inspirerende studenten, Young professionals en professionals.  Ook al ben ik nog maar kort bij PKP, de ontwikkeling die ik heb doorgemaakt is nu al merkbaar. Ik kijk dan ook uit naar de komende periode!